Té & infusions

ROIBOS

Roibos Natural 2€
Beguda sense teína, originària de Sud-àfrica. Produïda per una lleguminosa, Aspalathus linearis. La seva infusió de color vermell té un sabor dolç i afruitat. Beguda apta per a nens i molt indicada per a esportistes. Aporta vitamina C, minerals i altres substàncies antioxidants. Molt saludable!

Roibos canyella i taronja 2€

Totes les propietats de l’anomenat te vermell africà, harmonitzat amb el sabor cítric de la taronja i la dolçor de la canyella.
 Molt saludable!

Roibos verd fruits vermells 
2€
El roibos no fermentat té més qualitats que el tradicional. Sense teína, amb sals minerals, vitamina C i més substàncies antioxidants. Aromatitzat amb fruits vermells. Porta trossos de grosella, nabiu, maduixa i cirera. Espectacular!

INFUSIÓ DE FRUITES

Fruits exòtics 2€
Mescla de fruites assecades composta per escaramujo (fruit del roser), poma, taronja, llimona carcadé i flors de mango. Aroma natural a fruita de la passió i mango. El seu sabor exòtic no et deixarà indiferent. Relaxant i diürètic

Piñacolada 2€
Escorça de rosa silvestre, poma, pinya tropical, taronja amarga i coco. Aroma natural de poma. No deixis de provar-ho!

INFUSIONS

Camamilla 2€
Herba perenne nadiua d’Europa, creix en els terrenys secs i assolellats. Se solen utilitzar dues varietats conegudes com a romana i alemanya. Actua com a excel·lent estimulant digestiu. El seu oli essencial exerceix un efecte sedant. Relaxant i digestiva

Menta 2€
Planta herbàcia que creix en zones humides i en ribes de rius. Se li solen atribuir propietats medicinals digestives. El seu oli essencial li atorga aquesta olor tan característica de mentol que actua com estimulant. Digestiva i anticongestiva

Belles dorments 2€
Barreja d’infusions (tila, menta i berbena) amb te baix en teína, ideal per després dels àpats. Relaxant i digestiva.

Relaxació 2€
Barreja de rooibos, toronjil i fulles de morera amb gust a carmel. Contribueix a un descans complet. Sense teína. Relaxant i digestiva.

Tes Verds

Japó Bancha 2€
Te verd amb gust fresc, suau i lleuger. Ideal per qualsevol moment del dia. Antioxidant i refrescant

Somni de Martinica 2€
Te verd Sencha originari de Xina aromatitzat amb mango, pinya tropical, papaya i fruites exòtiques. Conté pètals de flor i trossets de pinya. Ideal per servir fred. Digestiu i refrescant.

Caputxeta vermella 2€
Te verd Sencha aromatitzat amb fruits vermells. Contpe maduixes petites groselles cireres i gerds. Te amb caràcter i deliciós sabor. Afruitat i antioxidant.

Tes Vermells

Vermell Earl Grey 2€
Et Pu-Erh aromatitzat a la bergamota. Te aprimador per als amants d’inconfusible sabor del Earl Ramat. Aprimador.

Vermell Vainilla Caramel 2€
Te Pu-Erh amb aroma a vainilla i caramel. La combinació d’aromes s’uneixi en una harmonia amb el Pu-Erh. Te Clàssic que ofereix un plàcid i delicat sabor. 

Vermell gingebre Llimona 2€
Te Pu-Erh aromatitzat amb gingebre i llimona. El seu excel·lent sabor ens obliga a incloure’l entre els nostres preferits. 

Tes Blaus

Oolong flor de taronger 2€
Procedents de Formosa, els oolongs són tes semifermentats a mig camí entre el verd i el negre. Amb una subtil aroma a flor de taronger ideal per a prendre a la tarda nit. Digestiu i depuratiu.

Tes Blancs

Màgia Blanca 2€
El te blanc produït només amb fulles i brots de primavera és una dels antioxidants més potents de la naturalesa pel seu alt contingut en ploifenoles. És diürètic, redueix els dipòsits grassos, té un efecte depuratiu i millora els processos digestius. Beguda pàl·lida amb sabor de fruites fresc i vellutat. Preval l’aroma a préssec. Una delícia!

Tes Negres

English Breakfast BOP 2€
Subtil barreja de te procedent de Ceilán i d’Assam que li dona un fort gust i aroma a la beguda. Per prendre amb o sense llet. Molt indicat per l’esmorzar. Estimulant i diurètic.

Llimona 2€
Barreja de tes negres de Xina i Ceilán aromatizats amb oli de llimona, guarnit amb les seves closques i vidres. Estimulant i digestiu.

Illa de Madagascar 2€
Te negre amb aroma de vainilla, xocolata i ametlles . Gust dolç i melòs indicat per un moment especial. Dolç i relaxant

Tchai 2€
Barerja de te negre de la Índia amb especies. Beguda típca el país. Per prendre amb o sense llet. Estimulant i digestiu.

Jocs Prohibits 2€
Te nege de la Xina aromatizat amb pera, canyella i un punt de regalèssia. Una combinació deliciosa per descobrir. Estimulant i digestiu.