Què fem

Esdeveniments

Vols celebrar una festa privada?

Nosaltres et donem un cop de mà! El Silu és un espai ideal per celebrar qualsevol ocasió especial. Posarem a la teva disposició tots els nostres recursos per fer d’aquell dia, un dia únic. + info

Casaments

Especialistes en decoració

Realitzem tota mena de treballs personalitzats: el ram de la núvia, diademes de flors, flors per al nuvi, detalls per a convidats, ambientació d’espais, centres de taula, etc. Dissenyarem una ambientació totalment personalitzada. + info

Decoració

Decoració d'esdeveniments

Ens encarreguem de la decoració de qualsevol espai. Stands, fires, conferències. centres de taula d’àpats i reunions, comunions, batejos, aniversaris, etc.

Floristeria

Ens agraden les flors!

Hi ha molts motius pels que posar flors a la teva vida… Donen alegria a qualsevol espai, purifiquen l’aire, donen bon aroma, milloren l’estat anímic… Omple la teva vida de flors!

Botiga

Apassionats de la decoració

A la nostra botiga trobaràs articles de decoració seleccionats amb bon gust, per donar un toc elegant i creatiu a qualsevol espai. 

Lloguer de plantes

Ens adaptem a tu

Podràs triar les que millor s’adaptin a les teves necessitats segons el tipus d’esdeveniment. Ja siguin casaments, fires, festes, reunions, etc. T’assessorem i ens encarreguem del muntatge.

Parlem?