Kentia

Howea forsteriana

La Kentia és una planta molt decorativa que s’adapta fàcilment a qualsevol lloc, de port elegant i estilitzat. Ideal per rebedors, vestíbuls, sala de reunions, oficines, etc. La Kentia és un arbre que creix en forma de palmera. Plantada directament a terra pot arribar a fer més de 10 metres, però en torreta arribarà als 3 o 4 metres.
Li agraden els terres ben drenats i arenosos. No requereixen molta fertilització. Però pots fer servir un fertilitzant adequat un cop l’any
No tolera molt bé l’excés d’aigua. És recomanable regar 1 o 2 cops per setmana els mesos d’estiu i 1 o 2 cops al mes a l’hivern si aquesta està plantada en exterior. En canvi, haurem d’adaptar el reg a 1 o 2 cops per setmana si la tenim en un espai amb calefacció. Pots pulveritzar les sevels fulles de tant en tant per aportar-li la humitat que necessita i retirar la pols que afagen les fulles.
Sol aguantar força bé la falta de llum, però si la tenim a l’interior és recomanable ubicar-la a prop d’una finestra. En els primers anys de vida de la planta no és gens bo que rebi sol directe, ja que es podrien cremar les fulles.
  • Pet Friendly!
top-plantas-purificadoras-el-silu