12 Plantes purificadores

Si vols saber quines plantes utilitzar a la teva llar, aquí t’ensenyem les 12 millors plantes per als espais interiors on passes més temps.

Un important estudi realitzat per la NASA en els anys 80, va demostrar que les plantes poden purificar l’aire en els espais interiors.

En les nostres llars estem exposats a moltes substàncies químiques com a vernissos, insecticides o productes de neteja, que poden ocasionar-nos malalties cròniques gens desitjables i que gràcies a les plantes purificadores de l’aire podem tenir millor qualitat de vida.

Actualment passem molt temps a casa, el moment històric que estem vivint degut a la pandèmia, ens ha fet canviar d’hàbits, teletreballem, no anem a restaurants, els nens no fan tantes activitats extraescolars. La ventilació no és suficient.

Les plantes, un llum de sal, espelmes de cera d’abella, olis essencials i l’ús de fibres naturals, proporcionen un ambient adequat per a la nostra llar

Però, parlem de plantes. A més de donar-nos aire pur, també ens proporcionen benestar en els espais que habitem.

De la mateixa manera que es planten arbres a les ciutats per a obtenir una millor qualitat de l’aire, els espais tancats també han de cuidar l’ambient. Qualsevol espai tancat és susceptible de tenir contaminants que arriben a causar maldecaps, marejos, …

Aquí et recomanem les plantes que milloren la qualitat de l’aire i que millor s’adapten als espais interiors segons les teves necessitats.

1- Poto
2- Palma Kentia
3- Spathiphyllum (Lliri de la Pau)
4- Dracaena (Tronc del Brasil)
5- Sansevieria (Planta serpiente)
6- Zamioculca (Planta Cuervo)
7- Crisantemo
8- Ficus Benjamina (Higo Llorón)
9- Plectranthus verticillatus (Planta del Dinero)
10- Palmera Areca
11- Ficus Robusta
12- Palma de Bambú

Si vols veure totes les varietats de plantes purificadores, fes una ullada a la nostra secció de plantes purificadores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *